dckey's FotoPage

By: dckey cutenyer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Mar-2009 02:54 Email | Share | | Bookmark
DANISH becoming 2 years..huhuhuh

 
 
dah beso rupanyer bujang ibu ni...


Thursday, 24-May-2007 06:40 Email | Share | | Bookmark
Ahli BaRu!!

usia 2 hari
dah 2 bulan
kenduri
dah lama takjenguk fotopages ku ini...maklumlah mas tu sibuk berpantang.....mmmm alhamdulillah dah ada ahli baru dalam hidup aku...sapa lagi kalo bukan anak aku yang cute ni.. WAN DANISH MUZZAMMIL b. WAN RUSDAN.....harap2 baby ni mendapat yang terbaik dalam idup dia seiring ngan maksud namanyer....ibu dan ayah sentiasa doakan yang terbaik utk baby ibu...oh ya..danish lahir on 22.3.2007..kul 11.27am....nikmat sakit bersalin tu dapat jugak ojo rasa ngan bersalin normal ni...alhamdulilah semuanyer ok....mm danish dah wat kenduri cukur jambul kat kg..on 29 april tu..meriah jugak sambutannya..maklumlah cucu pertama dalam family...memang happening....


Thursday, 15-Mar-2007 02:38 Email | Share | | Bookmark
BERDEbar Menunggu KEhaDiran Orang Baru...

mm kalo dihitung2 hari kan....nampaknyer lebih kurang seminggu aje tarikh due date ojo...mm tak sabar2 nak menatap wajah 'baby' tu...mm lately tido pun tak nyenyak dibuatnyer..maklumlah first babykan...jadi debaran tu semacam aje..oklah nanti kalo ada berita terkini..ojo kasi update ok


Thursday, 16-Nov-2006 02:49 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri 2006

gambo family
aku dan hubby
hehehe...ngan hubby
View all 5 photos...
mm ni kali kedua kitaorang sambut aidilfitri tanpa ayah tersayang.......rindunyer kami pada ayah...dan raya kali ni aku first time aku beraya di Terengganu..happy sangat....
Raya kali ni baru nampak mak bersemangat sikit nak raya...meh tgk gambooo...

benonyer aku baru belajo photoshop sikit2...ni hasilnyerrr..kelako kan!!!


Thursday, 22-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
birthday!!!

adeebaaa
hubby dok sibuk jadi chef
my birthday cake..nyummmmmy
View all 5 photos...
today is my birthday.... nasib baik hubby wish awal2...heheheh...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net